21 Ocak 2016 Perşembe

İstanbul Fuar Ajansları

İstanbul'da her yıl yüzlerce etkinlik olmaktadır.İstanbul fuar ajansları kongre fuar lansman etkinlik açılış düğün nişan nikah töreni gibi organizasyonlara hostes temin eder.
İstanbul fuar ajansı bünyesindeki hostesleri eğiterek fuar kongre lansman vb. organizasyonlara yönlendiren kurumlara denir.İstanbul fuar ajanslarından her birinin kadrosunda yaklaşık olarak 200 civarında hostes bulunur.Bu portföylerinde hosteslerin fiziksel özelliklerinin yanısıra eğitim bilgileri ve fotoğrafları bulunur.Bazı fuar ajanslarının ofislerinde stüdyoları ve fotoğrafçıları vardır.
İstanbul'da üniversite okuyan bayanlar fuar hostesliği yapmak için ajanslara geldiğinde fuar ajansları fotoğraf çekimi yaparak başvurularını alır.Başvuru sırasında form dolduran fuar hostesi olmak isteyen bayanlar istanbul'da aylık 1000 TL ile 2000 TL arasında para kazanır.
istanbul-fuar-hostesi-ajansi
İstanbul fuar ajanslarının ofisleri Bakırköy,Beylikdüzü,Mecidiyeköy,Bahçelievler,Beşiktaş semtlerindedir.İstanbul'daki fuar alanlarının tamamı Avrupa yakasında olduğundan bu lokasyonlar tercih edilir.
İstanbul fuar hostesi ajansları hizmet vereceği firmalara fuar websayfalarındaki katılımcı listelerinden ulaşır.Bazen de firma Google aracılığı ile bu ajanslara doğrudan ulaşır.
Kaynak:https://istanbulfuarhostes.wordpress.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder