21 Ocak 2016 Perşembe

İstanbul'da Fuar hosteslerinin Çalıştığı Yerler

1- Cnr: Yeşilköy'de bulunan bu fuar merkezi birçok fuara ev sahipliği yapmaktadır.Havalimanı metrosu ile kolayca ulaşımı sağlanır.Cnr fuar merkezinde istanbul fuar hostesleri 8 ay boyunca aralıksız fuarlarda çalışmaktadır.Cnr fuar hosteslerinin görseli daha yüksektir.

2- Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi: Beylikdüzü'nde bulunan Tüyap'ın salon ve holleri oldukça büyüktür. O yüzden yapı pencere otomobil sektörünü ilgilendiren büyük ölçekli fuarlar buarda düzenlenir.Ulaşımı metrobüs ile sağlanır.

3- Haliç Kongre Merkezi : Genelde istanbul'da kongrelere ev sahipliği yapan bu merkezde de istanbul fuar hostesleri sıklıkla yer alır.Adından da anlaşılacağı üzere Eyüp Haliç'te yer alır.Ulaşım yine metrobüsle sağlanır.

4-Lütfi Kırdar Kongre ve Sergis Sarayı:Tüyap ve Cnr'dan sonra istanbul fuar hosteslerinin en çok çalıştığı yerdir.Taksim Harbiye arasındda yer alır.Taksim metrosuyla ulaşım sağlanır.Sadece kongrelere değil önemli fuarlara da ev sahipliği yapmaktadır.



4- Feshane: Genellikle bölgesel organizasyonlara ve şehirlerin tanıtım günlerine ev sahipliği yapan bu yerde istanbul fuar hostesleri yöresel kostüm ve kıyafetlerle çalışır.Trabzon Günleri,Kastamonu Günleri,Sivas Günleri,Hatay Günleri,Elazığ Günleri,Malatya Günleri,en popüler olanlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder