17 Temmuz 2016 Pazar

İstanbul Fuar Hostesleri Hangi Kıyafetleri Giyer ?

İstanbul Fuar Hostesleri Hangi Kıyafetleri Giyer ?


İstanbul'daki ajanslar bünyelerinde bulunan hosteslere firmaların direktifleri doğrultusunda bir çok kıyafet konsepti giydirir. Bunlar firmanın fuardan beklentisine,firmanın büyüklüğüne ve fuarın içeriğine göre değişmektedir. Gelin şimdi beraber bu argümanları birlikte inceleyelim.

Fuardan Beklenti

Fuar eğer firmanın önem verdiği bir fuar ve gerçek sektörünü ilgilendiren bir fuar ise fuar hostesi kıyafetleri de ona göre daha iddialıdır. Örneğin bir otomobil markası katılacağı Autoshow fuarı için mutlak surette iddialı ve ışıltılı konseptler hazırlar. Straplez elbise bunlardan biridir. Yada motosiklet firması ise tayt badi kombini hazırlar. Fuar hostesleri de bu fuar beklentisi ile fuara hazırlanırlar.


Firma Büyüklüğü

Firma büyüklüğü de ajansların fuar hosteslerinin kıyafetlerini belirlemesinde önemli bir kriterdir. Çünkü büyük firmalar prestijlerini ve marka değerlerini düşünürken sıradan standart kostümler giydirmek istemezler hosteslere. Dolayısıyla bunu hizmet aldıkları ajanslara ileterek kıyafetle özel olarak ilgilenmelerini talep ederler. Kostüm giderini ajans bazen fiyata dahil ederek faturalandırır bazen de firma direk öder. İstanbul fuarları genellikle büyük firmaların ilgi duyduğu fuarlardan oluşmaktadır.

Fuar İçeriği

Bazı fuarlara firmalar beklentileri olduğu için değil orada bulunmak adına katılırlar. Yani sektröünün dışında bir fuar ise orada sadece firmasını göstererek reklamını yapar. Yani o fuardaki ziyaretçilerden bir beklentisi kalmaz. Durum böyle olunca firma fuara çok para harcamak istemez ve istanbul fuar hostesi ajanslarından mütevazi kostümler 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder